Workshops

Creativiteit als middel voor persoonlijke groei en verbinding. Wie ben je eigenlijk? “Bouw Aan Jezelf” is een programma voor individuen en bedrijven.

Het is een bijzonder jaar. Door de pandemie zijn we maandenlang aan huis gebonden. Social distancing betekent dat we veel tijd alleen doorbrengen. Voor sommigen heerlijk – voor anderen confronterend.

Juist nu het ‘gewone’ leven stil lijkt te staan, ontstaat ruimte voor ontwikkeling en groei. Ervaren we hoe het is om de focus op onszelf te leggen. Om in kleine gezelschappen samen te komen en onze aandacht volledig op elkaar te richten. Televisieprogramma’s zoals LEGO MASTERS winnen aan populariteit. Het is een duidelijk signaal van de maatschappelijke behoefte aan kleur, creativiteit en verbinding met vreemden.

Die elementen brengen Evelien Hoekman, Natasja de Vos en ik samen in deze volledig verzorgde dag. Kleur en creativiteit, in de vorm van LEGO en Hubelino. Verbinding, met anderen die net als jij waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling.

Deze dag focus je even niet op de kinderen, je partner, het werk – vandaag draait het om jou.

In verschillende workshops kijken we op creatieve wijze naar vragen als:
Wie ben ik nou eigenlijk echt? Hoe zien anderen mij? Hoe ben ik in een groep? Hoe ziet mijn droomwereld er uit?

We leggen je in de watten met culinaire gerechten en geven je in alle workshops praktische tips waarmee je thuis verder aan de slag gaat.

Het volledige programma vind je hier: Bouw aan jezelf – programma 

Je hoeft geen ervaring met LEGO te hebben om deel te nemen aan dit event.

In verband met de corona maatregelen is het evenement voor particulieren tot uitgesteld tot najaar 2021.
In overleg kan het programma wel georganiseerd worden voor bedrijven. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Op de hoogte blijven? Stuur me een berichtje, dan zet ik je op onze VIP-lijst. Zodra we een nieuwe datum hebben ben jij de eerste die het hoort! 

STUUR EEN BERICHT

Zie de website:

www.bouwaanjezelf.nl