“I find it amusing that we’re all pretending to be normal when we could be insanely interesting instead” – Atlas

Hi, ik ben Lola,

Ambassadeur voor liefde, vrijheid & zelfexpressie. Communicatie- en informatiewetenschapper, gecertificeerd coach, zelfbenoemd cheerleader. ENFP, denker, geel-groen. Vata, 22/4, maagd-tweelingen. Gelijke delen nerd & hippie. Vol ideeën, er is altijd een project gaande. Je kunt met mij in een speeltuin spelen en filosoferen over het leven. Ik lach veel en huil soms ook. Draai de hele dag muziek.

Door steeds bewust keuzes te maken die bij me passen, heb ik na een hoop kanker mijn onbezorgdheid teruggevonden. Ik wens dat ook voor jou: een licht en liefdevol leven, waarin je ruimte en veiligheid ervaart om je volledig te uiten. In mijn coaching programma’s en workshops staan geluk & levenslust centraal. Het maakt me niet uit wat je hebt meegemaakt of in welke omstandigheden je zit. Ik wil weten wie je bent. Waar word je blij van, wat maakt je kwaad? Wat heb je nodig om in dit leven all-in te gaan?

Altijd praktisch en in kleine stappen zorgen we er samen voor dat jij het leven gaat leiden waar je blij van wordt. Stuur me een bericht, ik kijk er naar uit van je te horen.

Let’s gooo!

Liefs, Lola

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Laat een bericht achter