1 op 1 mindset & lifestyle coaching

Van stress & meh naar energiek & creatief. Via rust en zelfreflectie naar het meest relaxte, vetste leven dat je je kunt voorstellen. Samen nemen we je mindset, gewoontes & carrière onder de loep.

Stap voor stap maken we het leven weer leuk

uit deze drie trajecten kun je kiezen:
meer lezen
meer lezen
meer lezen

In elk traject sta jij centraal. Belangrijk uitgangspunt: er is he-le-maal niks mis met je. Misschien heb je wat nare onbewuste overtuigingen en niet-helpende gewoontes en gedachtepatronen ontwikkeld. Die onderzoeken we, licht & liefdevol. Niet wroeten in het verleden, nergens voor nodig.

Als objectieve luisteraar leg ik verbanden die je zelf niet meer ziet en stel ik vragen die je aan het denken zetten. Zo creëer jij overzicht in de chaos in je hoofd. Klaar om kei veel van jezelf en het leven te houden?

Inbegrepen bij alle trajecten:

• Cheerleading en tussentijds contact bij paniek
• Cadeautjes (ik hou van papieren post) en korting op workshops
• Peper in je reet of een voet op de rem – net wat jij nodig hebt
• Toegang tot community met gelijkgestemden

Waarom mindset coaching?

dit is wat een mindset coach je leert:

Je bent gewend om alles zelf en alleen te doen. Terwijl iedereen om jou heen op jouw support kan rekenen, loop jij jezelf volledig voorbij. De to-do-lijst is nog net zo lang als vorige maand. Soms zou je willen dat je naar een onbewoond eiland kon, even weg van alle mensen en gewoon niks doen.

Het goede nieuws: je hebt geen vakantie nodig om tot rust te komen (sterker nog: waarschijnlijk zou je nu niet eens écht opladen van vakantie).
Het slechte nieuws? Niemand maakt jouw leven leuker, als jij daar niet zelf 100% voor gaat. Kiezen om zelfverzekerder & relaxter keuzes te maken die jouw dagen badass maken… dat moet je zelf doen.

Als mindset coach kan ik je wel helpen om dat proces makkelijker te maken. Al die informatie over hoe je zogenaamd een perfect leven krijgt, waar je op internet en insta mee doodgegooid wordt? Die mag je achter je laten. We zoeken samen uit wat voor jou werkt en wat niet, op een tempo dat je vol kunt houden, op een manier die duurzaam is.

Nare gebeurtenissen uit het verleden bespreken we op lichte wijze, altijd met de koppeling naar nu. Bij mindset coaching ligt de focus op vooruitkijken. Wat heb je vanaf nu nodig om 100% jou te blijven, waar en wat het leven je ook brengt?

Je kunt het allemaal alleen doen. Je kunt er ook iemand bij hebben die jou coacht wanneer je vastloopt, traint in een positieve levensinstelling en jou herinnert aan hoe freaking fantastisch je bent als je dat zelf dreigt te vergeten.

Over het algemeen kun je binnen enkele weken starten. Mail (info@lolanouwens.com) of bericht/bel (06-13315494).

Zullen we??

Liefs, Lola

Ervaringen

Een aantal mensen dat je voor ging:

De grootste verandering? Verbinding met mensen. Lola legde uit dat deze er altijd is, ook als ik voor mijzelf kies. Ik heb altijd behoefte gehad om andere mensen te helpen en mezelf dan op nummer twee te zetten of lager. Daarmee geef ik steeds een stukje Kim weg, waardoor ik niet helemaal mezelf kan zijn en dat kost energie. Ik kan er dan ook niet compleet voor een ander zijn. Het is ok om er voor mijzelf te zijn, als dat voor mij past. Ongeveer 2 weken na de eerste sessie merkte ik al verschil.

Lola is na LEGO MASTERS begonnen als life coach en kwam net op tijd in mijn leven, toen alles dreigde te ontsporen. Gelukkig was ze net op tijd. Ik heb eindelijk mijn kledinglijn opgezet, wat ik al heel lang wilde doen.

Ik zeg steeds meer nee. Vraag mezelf af wat er gebeurt als ik nee zeg. En ik merk vaker op wanneer anderen hun probleem in mijn mooie rozentuin leggen en weet nu dat ik het dan niet hoef op te lossen. Ik hoef niet altijd te helpen. Ik hoef niet altijd ‘ja’ te zeggen. Uiteindelijk sta ik op nummer 1. Ik wist dat al wel, maar af en toe vergat ik dat. Nogmaals erg bedankt lieverd, voor al je hulp en het zetje dat ik nodig had.

Ik heb mezelf altijd gezien als een gesloten persoon. Zo ben ik nu eenmaal, dacht ik. Nu weet ik dat ik er voor kan kiezen om mensen te vertrouwen. Het lucht op om te delen wie ik ben en wat ik wel of niet prettig vind. Het maakt mijn leven een stuk gemakkelijker.

Ik kan mezelf makkelijker tot rust brengen. Als er eens een tegenslag is – want die zijn er nu eenmaal gewoon in het leven – dan mogen die er zijn. Ik heb geleerd hoe ik met mijn emoties om kan gaan.

Woorden als ‘moeten’, ‘lastig’, ‘onmogelijk’ gebruik ik minder. Wat ik voorheen als moeilijk en lastig ervaarde daar kan ik nu een uitdaging in zien, iets dat niet per se negatief is.

Ik durf nu grote stappen te nemen. Zo ben ik gestopt met werken voor de baas. Een maand na de coaching heb ik gezegd: ik wil dit niet meer, ik kies voor mezelf, ik kies voor rust. Het kostte me te veel energie. Ik ben zo trots op mezelf.

Het is uiteindelijk het makkelijkst om jezelf te zijn. Dat klinkt fantastisch, maar was bij mij in de praktijk nog niet de waarheid. Heel confronterend. Ik merk ook dat ik anderen vaak probeer te beïnvloeden om iets op mijn manier te doen. Ik dacht altijd dat dat goedbedoeld advies was, maar nu vraag ik me af of een ander dan wel zichzelf kan zijn.

De informatie en begeleiding is heel waardevol en uitgebreid. Het sluit allemaal goed op elkaar aan. Ik denk nu vaak achteraf na over hoe een situatie is gegaan en of ik daarin mezelf was en hoe ik dat een volgende keer anders kan doen. Ik besteed aanzienlijk meer tijd aan mijzelf en minder aan zaken die het niet waard zijn.

Het was voor mij echt een eyeopener dat het uitstralen van mijn identiteit niet alleen kritiek maar ook positiviteit kan opleveren. Ik trek mensen en situaties aan die ik tof vind!

De klanten met wie ik 1:1 werk hebben een keerpunt bereikt: ze weten al dat ze helemaal klaar zijn met de frustraties die ze nu ervaren. Ze geloven dat het leven er anders uit kan zien. Ze weten alleen nog niet hoe. Daar kom ik om de hoek kijken. Ik spiegel, stel vragen, geef oefeningen, zet je aan het werk. Met als doel: naar de oppervlakte halen wat jij al weet. Van binnen weet je namelijk al precies wat voor jou werkt en wat niet.

Soms is het resultaat een grote verandering. Veel klanten nemen na onze samenwerking beslissingen op het gebied van werk, relaties, vriendschappen. Het belangrijkste gevolg van mindset coaching is echter subtieler. Het is jezelf betrappen op zomaar keihard meezingen in de auto. Het is midden op de dag in de zon zitten genieten van de warmte op je gezicht. Het zijn nieuwe mensen die ineens op je pad komen. Het zijn kansen, mogelijkheden, verrassingen. Het is perspectief.

Ik werk niet met losse sessies, omdat ik niet geloof in pleisters plakken. Ja, ik kan je een luisterend oor bieden en dat geeft tijdelijk opluchting. Wat veel beter werkt en duurzamer is, is dat jij leert hoe je zelf keuzes maakt en durft je hart te volgen. Vandaar de trajecten van minimaal een aantal maanden. Hoe zeggen ze dat: Rome was ook niet in één dag gebouwd?

Vanzelfsprekend plannen we een telefoontje, zoom sessie of koffie in voordat we dit commitment aangaan. Stuur gewoon een e-mail en dan rolt het balletje.

Ik heb een korte wachttijd. Wanneer we starten, ligt dus aan jou. Hak deze knoop door en let’s go!

 

We gaan dit doen!