BINGO!

Kom in beweging en maak 2024 nóg leuker met deze bingokaart 💃

• Een overzicht van 25 snelle oplossingen bij stress• Kom voor een moment uit je hoofd• Ervaar binnen enkele minuten innerlijke rust• Wetenschappelijk bewezen methodes• Gemakkelijk en overal uit te voeren• Voor in je woonkamer, op kantoor, tussen andere mensen• Geen materiaal nodig• Direct in je mailbox, dus meteen te gebruiken• Er zit gegarandeerd een minipauze tussen die bij jou past.

GRATIS DOWNLOAD

De bingokaart: een simpele, laagdrempelige manier om eindelijk in actie te komen. Welke dingen staan er al heel lang op jouw to-do of wishlist?? Door ze op speelse manier op een rijtje te zetten, vergroot je de kans dat je ze dit jaar gaat uitvoeren.

 

Download hieronder jouw lievelingsbingokaart (geen e-mailadres nodig), vul ‘m in, hang ‘m in zicht en het afkruisen kan beginnen.

 

Biiiiingoooooo!

bingo2024
bingo

Huh, een bingokaart?

Het idee van de bingokaart is simpel. Op een gezellige bingokaart schrijf je in elk van de 25 vakjes een dingetje dat al lang op je wenslijst staat: sterren kijken op het strand, zomaar in galakleding uit eten gaan, een spelletjesavond organiseren. De bingokaart is een soort mini-bucketlist met een mix van dingen die je leven makkelijker, lichter en leuker maken.

 

Kan ik nu nog starten?

Het originele idee van de bingokaart is dat je deze gebruikt voor één kalenderjaar en er ergens aan het begin van dat jaar mee start. Wij zijn fan van de/jouw natuur volgen, dus ‘het begin van het jaar’ hoeft niet stipt op 1 januari te zijn. Als het voor jou om wat voor reden dan ook beter past om op, zeg, blauwe maandag te starten, of Valentijnsdag, of ergens richting de lente – lekker doen. Je verjaardag kan ook een mooi moment zijn, dan maak je er een levensjaar-bingo van. Kies in ieder geval wel een moment of datum wanneer je ‘m ophangt, want daarmee maak je onbewust een keuze en kader en dat vergroot de kans dat je in beweging komt om de vakjes af te vinken. 

 

Je kunt elke dag kiezen om voluit te gaan leven ♡

De week mindful beginnen?

Elke maandag stuur ik een mailtje. Met een reflectievraag of oefening, nieuw blogartikel, uitleg over een psychologisch fenomeen. Soms een persoonlijk stukje, af en toe een uitnodiging voor een event. “Een speldenprikje om me gefocust te houden”, aldus een lezer. De mailtjes zijn gratis, meld je hier aan:

Tip: kijk ook eens in het winkeltje voor allerlei fijne werkboeken, cadeautjes en workshops!