NAKED.

We worden naakt geboren.
Letterlijk en figuurlijk worden we vervolgens ‘aangekleed’ door onze omgeving.

Door onze ouders. Door partners, vrienden en collega’s.
Door de maatschappij en door de hele wereld om ons heen.

Hoe zou jouw zelfbeeld gevormd zijn, als de keuze volledig bij jou lag,
zonder invloeden van buitenaf?

Tijdens de workshop NAKED. staat deze vraag centraal.

JA, HIER WIL IK AAN MEE DOEN

Hi, wij zijn Sadaf en Lola

en wij geloven dat de wereld een nóg mooiere plek wordt als meer mensen een goed besef hebben van wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden. Als jij weet en uitdraagt waar jij voor staat, inspireer je vanzelf de wereld om je heen.

Sadaf is vuur. Als fotograaf en creatief ondernemer houdt zij mensen kritisch en liefdevol een spiegel voor. Het resultaat? Een enorme boost in hun zelfvertrouwen.

Lola is aarde. Coacht en maakt boeken. Nuchter en met een positieve mindset zet zij mensen met beide benen op de grond. Haar doel? Dat jij inziet hoe te gek je bent.

Door onze verschillende krachten en talenten te combineren ontstaat een uniek concept dat we NAKED. noemen.

NAKED. staat voor kwetsbaarheid en het tonen van de meest eerlijke versie van jou, aan jezelf en aan anderen.

Diepgang en zelfreflectie door spiegelwerk, fotografie en creativiteit.

Let’s get NAKED.

nieuwe datum volgt ❤️

  • unieke workshop met spiegelwerk, fotografie en creativiteit
  • inclusief werkboek voor nadere zelfreflectie
  • op een fijne plek in ‘s Hertogenbosch: bij OMNII
  • met twee ervaren coaches
  • oh enne, no worries – je mag je kleren aanhouden
IK DOE MEE ik heb nog een vraag
Ervaringen

Zo werken wij:

Sadaf is doortastend en motiverend. Met oog voor detail kijkt ze naar de persoon voor de camera en wat die wil uitstralen. Ik ben echt camera schuw maar voelde me bij haar direct op mijn gemak, ik vergat de hele omgeving. De foto’s zijn heel mooi geworden, mijn sterke punten worden geaccentueerd.

Ik heb mezelf altijd gezien als een gesloten persoon. Zo ben ik nu eenmaal, dacht ik. Lola heeft mij geleerd dat ik er voor kan kiezen om mensen te vertrouwen. Het lucht op om te delen wie ik ben en wat ik wel of niet prettig vind. Het maakt mijn leven een stuk gemakkelijker.

Je bent professioneel, altijd flexibel en communicatief sterk. Goudeerlijk en no judgement. Heel relaxt dat je zo concreet met me afstemde wat mijn wensen waren. Met jouw creatief inzicht en omdat je zo vooruitstrevend bent zijn mijn foto’s net even anders dan ik bij eerdere fotografen had. Thanks!

Lola kijkt met een open blik naar een situatie en weet nét dat andere haakje te vinden dan het voor de hand liggende. Zij weet als geen ander hoe ze kracht uitstraalt en de lol van het leven daarmee te combineren. Haar creativiteit en optimistische karakter maakten de samenwerking tot een feestje!

Tijdens de fotoshoot voelde ik me snel op mijn gemak. Sadaf is erg gastvrij en verwelkomend. Ze zit vol creatieve ideeën en is mega energiek. Ze gaf mij fijne tips, ik vond haar eerlijk en puur. Ze was oprecht nieuwsgierig naar wie er voor haar (camera) stond. Super blij met het resultaat!

De grootste verandering? Verbinding met mensen. Lola legde uit dat deze er altijd is, ook als ik voor mezelf kies. Ik heb altijd behoefte gehad om andere mensen te helpen en mezelf dan op nummer twee te zetten of lager. Daarmee geef ik steeds een stukje Kim weg, waardoor ik niet helemaal mezelf kan zijn en dat kost energie. Ik kan er dan ook niet compleet voor een ander zijn. Het is ok om er voor mijzelf te zijn, als dat voor mij past. Ongeveer twee weken na de eerste sessie merkte ik al verschil.

Wat gaan we doen?

NAKED. bestaat uit vier onderdelen: spiegelwerk, fotografie, creativiteit en zelfreflectie.

Spiegelwerk

Een spiegel vertelt hoe het echt met je gaat. De spiegel geeft een eerlijke confrontatie met jezelf en je emoties. Begeleid en bewust in de spiegel kijken geeft ongelooflijk veel inzicht, vermindert angsten en doet jouw zelfvertrouwen groeien.

Fotografie

Fotografie betekent letterlijk ‘schrijven met licht’. Foto’s zijn persoonlijke verhalen, een tijdlijn van ons leven vol gezichten en plaatsen waar we van houden. Jouw portretfoto is vandaag het middelpunt van jouw creatieve kunstwerk.

Creativiteit

Op relaxte manier ga je met de inzichten van het spiegelwerk een kunstwerk maken van jouw eigen gezicht. Met creativiteit is alles mogelijk! Door je onderbewuste naar boven te halen, houd je jouw ideale zelfbeeld voor ogen.

Zelfreflectie

Met behulp van vragen en oefeningen onderzoek je wat écht bij jou past. Dat helpt om goede beslissingen te nemen en los te laten wat je niet meer dient. Zelfreflectie is een continu proces, dat je met het werkboek vol verdieping thuis voortzet.

De combinatie van deze onderdelen zorgt voor een dag vol inzichten en verbinding. Door middel van creatieve opdrachten leer jij jezelf en anderen beter begrijpen, met diepe connectie als gevolg. Laten we samen een groter bewustzijn creëren!

Creativiteit en spiegelwerk zijn krachtige manieren om te helen en ons naar de kern te brengen. Ze halen je uit je hoofd en vergroten de relatie met je lijf. In ontspannen sfeer aan de slag met diepe thematiek – dat is waar NAKED. voor staat.

We kijken ernaar uit met je samen te werken!
Liefs,
Sadaf & Lola

Fijne indeling en opbouw. Jullie samen hebben een fijne dynamiek. Blijft mooi te merken hoe mensen die samen dingen delen, zo met zichzelf en met elkaar in verbinding komen. Deze dag is een cadeautje aan jezelf. Bedankt, ik kijk uit naar een vervolg mogelijkheid!

Jessica Keijzer-Nab

Een mooie aanvulling op Lola’s coaching programma Lekker Jezelf. Ik heb weer veel over mezelf geleerd. Door ieders openheid kreeg je meteen een gevoel er niet alleen mee te zitten. Dat iedereen een rugzak heeft. Fijne mensen leren kennen. Voor mij een emotionele dag, erg blij dat ik het gedaan heb.

Christel

Ik had meer pijn en weerstand, meer confrontatie in de spiegel verwacht. De thema’s die ik raakte waren mij grotendeels bekend, maar de relaxte manier van doen was nieuw, de werking hiervan was boven verwachting. Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet altijd persoonlijke ontworteling te zijn. Jezelf écht zien of ontdekken hoeft niet altijd gepaard te gaan met een herstelperiode van een week. 

Sandred