Overwegend Optimistisch

Dinsdag 14 juni 2022 | 20:00 – 21:30 |  Spiegeltent Bon Salon, Boxtel | gratis toegang

Positief denken, dat is toch dat je overal iets goeds in ziet…?
Dat het glas altijd halfvol is en je zorgeloos door het leven gaat?

Nope.

Wat een positieve mindset dan wel is, waarom je er aan wil werken en hoe je dat precies doet, dat vertel ik je in deze interactieve lezing.

We gaan het hebben over:

wat optimisme echt is

Een optimistische levensinstelling is niet zomaar proberen te geloven dat het glas halfvol is, wanneer het eigenlijk halfleeg voelt. Het is een op groei gerichte mindset, een houding die kansen en mogelijkheden ziet. We bespreken tien kenmerken van optimisme.

misvattingen & valkuilen

Er heersen veel misverstanden over optimisme. We staan samen stil bij de vijf meest voorkomende misvattingen & valkuilen. Hoe herken je die en welke komen je bekend voor?

de vele voordelen

Wat precies is nou het voordeel van een optimistische kijk op het leven? Waarom zou je hier aan willen werken? Ik licht toe welke wetenschappelijk bewezen voordelen een groei mindset op korte en lange termijn brengt.

in de praktijk brengen

En dan het belangrijkste onderdeel: hoe ontwikkel je zo’n mindset? Ik geef je tips waarmee je in kleine, realistische stappen direct kunt beginnen met het onderzoeken en omdraaien van jouw gedachtes en gewoontes. Inclusief oefeningen voor thuis.

Overwegend Optimistisch

Dinsdag 14 juni 2022 | 20:00 – 21:30 |  Spiegeltent Bon Salon, Park Stapelen, Boxtel

Programma:

Om 20:00 begint de lezing. Ik ga je veel tips geven en vragen stellen, dus zorg dat je schrijfmateriaal meeneemt. De lezing duurt tot ongeveer 21:30. Daarna is er ruimte om vragen te stellen, na te kletsen en wat te drinken.

Dit event vindt plaats op een bijzonder toffe locatie, namelijk in de betoverende Bon Salon. Deze spiegeltent staat midden in park Stapelen, magisch!

Aanmelden:

Deelname is gratis. Er is wel een maximum aantal zitplaatsen, als je verzekerd wil zijn van een plekje meld je dan aan via deze link.

Tot 14 juni!

Noteer dinsdag 14 juni in je agenda. Kei leuk om je dan te ontmoeten in de spiegeltent!

Liefs, Lola