1:1 lifestyle & loopbaancoaching

6 maanden • innerlijk proces + omstandigheden •  online & offline

In hoeverre passen de omstandigheden waarin je leeft bij wie je bent? Vinden jouw vrienden jou te gek of maar een beetje raar? Geeft je werk energie of ben je vooral blij als het weekend is? Met rust als de basis richten we je leven in met mensen, omstandigheden en activiteiten die jou plezier brengen. Dit complete traject mindset coaching bestaat uit:

de basis

We starten met de basis: krachtig, bewust en in rust leren keuzes maken. Samen onderzoeken we alle ‘troep’ die in de weg zit om rustig jou te zijn. Eerst jezelf awesome vinden, dan volgt de rest. We werken niet-helpende gedachtes en gewoontes jouw wereld uit.

jouw omgeving

Als jij steeds meer jou wordt, ga je merken dat je soms afstand ervaart tot jouw omgeving. Daar gaan we mee aan de slag. Met wie ga je om en waarom eigenlijk? Zijn er mensen en situaties van wie je een stapje terug wil doen? Waar beweeg je juist naar toe? Dit is een spannend proces dat je niet alleen hoeft te doorlopen.

jouw carrière

Mijn visie op loopbaancoaching is dat het nooit los gezien kan worden van persoonlijke coaching. Je haalt de meeste voldoening en energie uit werk dat in lijn is met wie jij bent. We brengen samen in kaart wat voor werk bij je past, zowel qua inhoud als qua vorm. Dat kan in dienst zijn, als ZZP’er of CEO, net wat jou rust, vrijheid & plezier geeft!

blijvende verandering

Vaak zie je dat mensen enkele maanden na een cursus of traject terugschieten in oude patronen. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Doordat wij elkaar gedurende een langere periode 1:1 spreken, wordt het veel gemakkelijker om een blijvende verandering te garanderen. Als je even struikelt, ben ik er om je weer recht te zetten ❤️

1:1 lifestyle & loopbaan traject

een half jaar • online & offline sessies •  1:1 coaching, trainingen en workshops

Traject:

We starten met een lunch op een fijne plek aan het water. Daar hebben we een uitgebreide intake. Waar loop je tegenaan? Wat is vet irritant? Waar zou je meer van willen? Maar ook: hoe hou jij jezelf voor de gek? En wat is er nodig om daarmee te stoppen?

Om de week hebben we een digitale call. Sessies duren tussen 60 en 90 minuten – ik doe niet aan kookwekkers. Het is vooral belangrijk dat de sessie rond is. In eerste instantie ligt de focus tijdens die gesprekken op jouw innerlijke proces.

Pas als jij weer lekker in je vel zit, kun je weloverwogen keuzes maken over de mensen en omstandigheden in je omgeving en hoe jij je werkend leven inricht. Daar ligt in het tweede deel van ons traject de nadruk op. Ook hiervoor komen we fysiek samen om jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen.

Je krijgt opdrachten mee om de stof in de praktijk te brengen en het werkboek van Lekker Jezelf om in te werken en theorie terug te lezen. Loop je vast? Dan ben ik er natuurlijk voor je, via chat in de community, mail en indien nodig een tussentijdse call.

Verder krijg je toegang tot de videotraining Gewoon Relaxed en een ticket voor een creatieve workshop.

Aanmelden:

Dit traject kost 6x €550 of eenmalig €3.000 (incl. BTW). Voordat we starten spreken we elkaar telefonisch of via Zoom. Om elkaar te leren kennen maar ook om te checken of we de juiste personen zijn voor elkaar.

Om het proces in gang te zetten stuur je hier onder een bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd hoe het leven er over zes maanden uit ziet, let’s go!

Stuur een bericht of plan een telefoontje in:Thijs Stork Photography