1:1 mindset coaching

3 maanden • innerlijk proces •  online

Meer rust = meer ruimte = meer levensgeluk. Wat zit er bij jou in de weg om innerlijke rust & innerlijke veiligheid te ervaren? Dat zoeken we samen uit.

Stel dat het moeten-moeten-moeten afgelopen was. Dat je niet meer zo bezig hoefde te zijn met wat anderen van je vinden. Of je het allemaal wel goed doet. En dat je in plaats daarvan gewoon relaxed gaat doen wat voor jou werkt. Tijd doorbrengt met mensen & hobby’s waar je blij van wordt. Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Dit traject mindset coaching bestaat uit:

rust als basis

In drie maanden wordt rust weer de basis en ruimen we samen alle ‘troep’ op die in de weg zit om rustig jou te zijn. Wat zorgt voor stress? Waarom? Hoe laat je deze interne en externe prikkels minder jouw leven bepalen?

krachtig keuzes maken

Je leert knopen doorhakken en krijgt meer zelfvertrouwen. Van binnen weet je altijd al wat er past – het zijn de stemmen in je hoofd of van je omgeving die je tegenhouden. Ik leer je die liefdevol en ongeforceerd negeren bij het maken van besluiten.

jezelf tof vinden

Hoe aardig ben jij eigenlijk tegen jezelf? Mag jij eens een foutje maken? Of moet het altijd perfect? Stel dat je tegen jouw beste vriend praatte zoals je dat tegen jou doet – zouden jullie dan nog vrienden zijn? We werken er naar toe dat jij KEI veel van jezelf gaat houden.

in de praktijk brengen

Je hebt genoeg kennis over ‘hoe het moet’. Het is de praktijk waar je vastloopt. Daarom geef ik je tips en handvatten waarmee je in kleine, realistische stappen direct kunt beginnen met het ontwikkelen van jouw mindset. En lukt het een keer niet? Dan ben ik er voor je.

1:1 mindset traject

een kwartaal • 8 online sessies •  1:1 coaching

Traject:

We trappen dit traject af met een uitgebreide intake. Waar loop je tegenaan? Wat is vet irritant? Waar zou je meer van willen? Maar ook: welke verhalen vertel jij over jezelf? Op welke manier houd jij jou gevangen, als een karakter in een sprookje?

Meteen aansluitend hebben we de eerste sessie. Daarna plannen we om de week een digitale call in. Sessies duren tussen 60 en 90 minuten – ik doe niet aan kookwekkers. Het is vooral belangrijk dat de sessie rond is. We sluiten het traject af met een plan om zelfstandig door te ontwikkelen.

Je krijgt opdrachten mee om de stof in de praktijk te brengen. Loop je daarbij vast? Dan ben ik er natuurlijk voor je, via chat in de community, mail en indien nodig een tussentijdse call.

Aanmelden:

Dit traject kost 3x €550 of eenmalig €1.500. Je ontvangt een persoonlijk voorstel dat je bij je werkgever kunt voorleggen, vaak wordt dit traject vergoed. Voordat we starten spreken we elkaar telefonisch of via Zoom. Om elkaar te leren kennen maar ook om te checken of we de juiste personen zijn voor elkaar.

Om het proces in gang te zetten stuur je hier onder een bericht of plan een telefoontje in.

Spannend, maar: let’s go!