1:1 traject all-in

1 jaar • 1:1 mindset coaching & full time cheerleading •  online & offline

Met welke droom loop jij al lang rond? Een eigen onderneming starten, met een zeilboot de wereld rond, een oude boerderij verbouwen, je huwelijk nieuw leven inblazen…? Niet lullig bedoeld hé, maar wat heb je daar concreet voor ondernomen de afgelopen tijd? Grote kans dat dit herkenbaar is: de weken, maanden, jaren, decennia kruipen voorbij en hoewel het idee in jouw hoofd grandioos is, lijk je maar niet in actie te kunnen komen…

Is normaal, want veranderen is spannend. Zeker als het niet écht nodig is. Vaak zie je dat wanneer mensen iets heftigs meemaken, ze ineens een fuck-it houding krijgen en alles op alles zetten om het leven voluit te leven.

Maar het mooie is: je hoeft niet te wachten op een nare levensingrijpende gebeurtenis. We kunnen nu al gaan onderzoeken wat het voor jou betekent om all-in te leven en vooral: hoe je dat doet. Daar help ik je met veel liefde bij.

Onderdelen van dit toptraject:

rust & vertrouwen

Rust. Waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als jij jouw droomleven voorstelt. En toch is het stap één. Want zonder rust geen ruimte voor verandering, geen vertrouwen in jezelf en geen ruimte voor ontwikkeling. Jouw droomleven begint bij jouw mindset. Als je vanuit stress iets nieuws start, zit stress in het DNA – dat willen we natuurlijk niet. In plaats daarvan: rust & ruimte om te kunnen genieten van het hele proces.

helderheid

Welke geniale ideeën wil je in de wereld brengen? Stap twee: helder krijgen wat je écht wil. Niet wat de maatschappij of je opvoeding je heeft voorgeschreven. Nu je durft te geloven in jezelf stel ik je de vraag: voor welke lang gekoesterde droom gaan we dit jaar de eerste stappen zetten? Er zijn redenen waarom je er nog niet vol voor bent gegaan. Die onderzoeken we. Smoesjes werken we weg, excuses zetten we om in praktische stappen.

netwerk & hulp

Maak gebruik van mijn netwerk. Laat me je voorstellen aan mensen die jou vooruit kunnen helpen. Praat met specialisten en ervaringsdeskundigen rondom jouw droom – hoe groot of klein die ook is. Wat jij ook nodig hebt om jouw leven all-in te leven, dat gaan we regelen. Je hoeft het niet alleen te doen.

een dosis lef & liefde

Een jaar lang ben ik je coach, trainer en cheerleader. We spreken elkaar met regelmaat online & offline, je mag aansluiten bij alle workshops die ik geef en kunt bellen als je paniek hebt en ineens niet meer weet of je het allemaal wel durft. Ik leer je hoe je all-in leeft, schaamteloos en zonder terughoudendheid. Eén leven – hoe vul jij het in?

all-in traject

een jaar • sessies online en in persoon •  1:1 coaching & fulltime cheerleading

Traject:

De exacte invulling bespreken we samen. De basis is een jaar lang begeleiding in je mindset, emotionele worstelingen en praktische vraagstukken. Grofweg doorlopen we vier fases, die continu met elkaar verweven zijn:

  • innerlijke troep opruimen, want voor lef is rust nodig, om in jezelf en de wereld te vertrouwen. Laten we voorkomen dat je stappen gaat zetten vanuit stress & verwachtingspatronen en er vervolgens niet van kunt genieten.
  • onderzoeken van jouw droom: wat wil je echt en wat is daar de onderliggende reden voor? Is wat je denkt en zegt dat je wil, waar? Of heb je dat geleerd en heb je stiekem een andere droom die je niet durft te dromen? 
  • praktisch stappenplan: wat is er nodig om jouw droom in gang te zetten? Excuses aan de kant, praktische zaken op een overzichtelijk rijtje. Wat jou er tot nu toe ook van heeft weerhouden, ik zorg dat je nu wel in beweging komt.
  • doen & doorzetten: reken maar dat je tegen weerstand en tegenslagen aan gaat lopen. Dan coach ik jou vooruit, zodat je stapje voor stapje blijft gaan. Na een jaar weet je precies hoe je dit zelf doet, ben je gewend om jouw eigen cheerleader te zijn en proosten wij champagne op jouw leven.

 

Dit traject is not for the faint hearted: als we all-in gaan, dan gaan we all-in.

 

Aanmelden:

Dit traject kost €10.000 (incl. BTW).

Omdat we een jaar nauw met elkaar samenwerken is het essentieel dat we matchen. Voordat we starten spreken we in persoon af voor koffie of een lunch. Informeel, want zo is het traject ook.

Om het proces in gang te zetten stuur je hier onder een bericht of plan een eerste telefoontje in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, het is tijd dat ik all-in ga:Thijs Stork Photography

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.” – Oscar Wilde