Meer dan kanker

Donderdag 28 juli 2022 | 19:00 – 21:00 |  Iris Kappers, Croonpassage 6, Boxtel | gratis toegang

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, komt er veel op je af. Dat kan behoorlijk overweldigend zijn. Mogelijk loop je met vragen of angsten over allerlei aspecten van jouw leven en lijf. Wat als ik kaal word? Wat kan ik doen om beter te worden? En: what the hell overkomt me nu?!

Op donderdag 28 juli staan we op lichte wijze stil bij de diagnose die je hebt gekregen, de vragen die je hebt en de emoties die daarbij komen kijken. We bieden je een luisterend oor en advies vanuit onze expertise en ervaring. Je deelt wat je deelt en wat je niet deelt, deel je niet. Niks moet en alles mag besproken worden.

We maken kanker bespreekbaar vanuit vier perspectieven:

innerlijk

Kanker gooit de boel behoorlijk in de war. Ineens ben je patiënt. Als je niet oppast, zou je bijna vergeten dat je zo veel meer bent dan dat. Hoe zorg je dat je jou blijft? Door stil te staan bij de angsten en emoties die opkomen ontstaat ruimte voor rust en vertrouwen. In jou, in de behandeling, in het leven.

uiterlijk

Kanker is een ingrijpende ziekte. Je krijgt te maken met meer dan alleen die tumor die je lijf uit moet. Haaruitval, huidklachten en hormoonveranderingen komen vaak voor. Met laagdrempelige informatie over de opties, kies je makkelijker hoe jij het fijnst voor jouw uiterlijk zorgt.

reguliere zorg

Kanker heb je ook buiten het ziekenhuis. De meeste vragen over jouw behandeling komen waarschijnlijk op terwijl je weer in de auto naar huis zit. Deze avond stel je die op een fijne plek in niet-medische context. Hoe houd je het overzicht in de behandeling en wie kan je waarbij helpen?

aanvullende zorg

Kanker = chemo en een hoop pillen. Toch? Er zijn veel natuurlijke manieren om de behandeling rustiger door te komen. Tijdens kuren, maar ook daarna. Als aanvulling op de reguliere zorg kunnen NEI, reiki en essentiële oliën ondersteuning bieden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Meer dan kanker

Donderdag 28 juli 2022 | 19:00 – 21:00 |  Iris Kappers, Croonpassage 6, Boxtel

Programma:

Om 19:00 trappen we af met een kort welkomstwoord en introductie van de vier aanwezige professionals. Daarna is het programma aan jou: haal informatie op, stel vragen, leg contact met anderen, neem een lekker hapje – doe wat voor jou past. Kom voordat je gaat even gedag zeggen, dan hebben we nog een kleinigheidje voor je!

Aanmelden:

Jij en jouw familie, vrienden, partners zijn van harte welkom. Fijn als je vooraf laat weten met hoeveel mensen je komt, dan weten we zeker dat we voldoende hapjes en drankjes hebben. Als je op het laatste moment denkt: “ik heb me niet aangemeld,  maar ben wel nieuwsgierig” dan ben je natuurlijk van harte welkom om alsnog gewoon binnen te lopen.

Meld je aan via deze link of loop binnen bij Iris Kappers en geef daar door dat je komt. Je kunt ook bellen: 0411-684666.

Deelname is gratis.

Deze vier ervaringsdeskundigen en professionals zijn aanwezig:

Lola Nouwens

Lola Nouwens

Lola Nouwens is mindset coach. Ze ontwikkelt trainingen en workshops waarin creatieve, zorgzame mensen leren zichzelf op #1 zetten. Ze heeft bijna 10 jaar ervaring met kanker, eerst als partner van en daarna zelf als patiënt. Gelooft dat de wereld er nog mooier op wordt als we open met elkaar praten over zware onderwerpen.

Iris Schoenmakers

Iris Schoenmakers

Iris Schoenmakers is al meer dan 30 jaar bekend in Boxtel als eigenaresse van kapsalon Iris Kappers. Als erkend zorgverlener is ze specialist op het gebied van haarwerken en hoofdhuidproblematiek. Discreet, zorgvuldig en met een persoonlijke benadering helpt Iris jou een haaroplossing kiezen die bij jou past.

Syllie Vermeer

Syllie Vermeer

Syllie Vermeer is verpleegkundig specialist in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Als professional uit de reguliere zorg houdt zij zich niet alleen bezig met medische vraagstukken, maar naar alle problemen die de patiënt ervaart. Ze denkt met je mee over de manieren om jouw behandeling zo prettig mogelijk te maken.

Nicole Durlinger

Nicole Durlinger

Nicole Durlinger is oprichter van praktijk Happy Tree in Boxtel. Ze combineert NEI en Reiki om fysieke, emotionele en mentale klachten te doorgronden. Persoonlijke remedies met Bach bloesems en essentiële oliën ondersteunen daarbij. Nicole vertelt je graag over hoe jij aanvullende zorg kunt inzetten om je traject lichter te maken.

Tot 28 juli!

Noteer donderdag 28 juli in je agenda. We kijken er naar uit je te verwelkomen bij Iris Kappers in Boxtel. Tot dan!

Lola, Iris, Syllie & Nicole

 

 

(Op zoek naar informatie over Meer Dan Kanker op vrijdag 10 juni? Die avond zit helaas vol. Je kunt wel vast reserveren voor 28 juli en je mag natuurlijk altijd een mailtje sturen als je nu al vastloopt, ik help je graag vooruit. Liefs)