LEGO workshops

Samen met speelgoedfotograaf Natasja de Vos organiseer ik workshops waarin LEGO en persoonlijke ontwikkeling elkaar ontmoeten. Intuïtief bouw je aan de verbinding met jezelf en anderen.

bouw aan jezelf

Intuïtief, vol kleur en verbinding

Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet zwaar & serieus te zijn. Met onder andere LEGO en Hubelino onderzoeken we op lichte & relaxte manier wie je bent en waar je tegenaan loopt. Regelmatig staan er workshops gepland waar je als individu of met een vriend/in kunt aansluiten. De LEGO workshops zijn daarnaast voor jouw team te boeken. Een uniek alternatief voor de standaard vergadering, teambuilding activiteit of uitje!

De inhoud passen we aan jouw wensen aan. Wat er wel altijd terugkomt: lachen & verbinding:

Het bouwen aan jezelf en de verbinding met anderen doen we op verschillende manieren:

Eerst maken we jouw minifiguur. Hoe zou jij er uit zien als LEGO poppetje? Kies een outfit, gezichtsuitdrukking en kapsel. Jouw miniversie wordt ingezet om de rest van de dag meer te leren over wie je bent als individu, in een groep en in de wereld. Natuurlijk gaat jouw minifigure mee naar huis.

Je krijgt van ons een LEGO kamer om in te richten tot jouw happy place. Als je jouw leven of werkplek precies zo kon inrichten als je maar wilde, hoe zag het er dan uit? We helpen jou die ideale omgeving te bouwen. Natasja legt je uit hoe je jouw happy place daarna prachtig op de foto zet.

Bewust en onbewust communiceren we dagelijks over wie we zijn. In deze workshop doen we dat aan de hand van jouw minifigure. Wat zegt die minifig over jou? Hoe zie jij jezelf? Hoe zien anderen jou? Klopt dat met wie je bent? We nemen samen je identiteit & imago onder de loep.

Met behulp van unieke vragenkaartjes laten we je ook tussen de workshops door stilstaan bij wie je bent en waar je blij van wordt. Leer jezelf beter kennen of start het gesprek met een andere deelnemer. Van lichte en luchtige vragen tot diepere stof: we zetten jullie gegarandeerd aan het denken!

Voor dit concept werk ik samen met speelgoedfotograaf Natasja de Vos. Natasja is een wereldwijde grootheid op Instagram. Ruim 17.000 mensen volgen haar account met prachtige fantasiewerelden rondom LEGO minifigures. Haar foto’s worden door LEGO gebruikt voor promotie en interne communicatie. Onlangs verscheen haar werk in het officiële LEGO boek ‘In Focus‘. Natasja helpt jou je opgedane inzichten letterlijk en figuurlijk voor ogen te houden. En het is ook nog eens een ontzettend fijn mens 🙂

In mijn nieuwsbrief vind je elke week een agenda van evenementen & workshops waar je bij kunt aansluiten.

Zin om op het werk of met je vriendengroep te bouwen? We organiseren een volledige dag of korte workshop ook op locatie. Stuur ons een berichtje met je wensen, de insteek en om hoeveel mensen het gaat, dan denken we met je mee. Mail of plan hieronder een telefoontje in. We horen graag wat je van plan bent!

Liefs, Natasja en Lola