Inschrijven Lekker Jezelf

Ben jij er klaar voor om jezelf absolute topprioriteit te maken? Of wil je meer weten? Plan een kennismakingsgesprek in. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Lekker Jezelf

Het programma Lekker Jezelf bestaat uit:

 • vier online workshops van 2,5 uur
 • een 1:1 coaching sessie van 1 uur
 • toegang tot een besloten community (op mijn website, niet via Facebook)
  – om ervaringen en vragen met de andere deelnemers te delen,
  – om aanvullende tips, oefeningen en inspirerende quotes te ontvangen,
  – om vragen te stellen over het lekker jezelf zijn.
 • een werkboek met vragen en oefeningen.
 • het programma is volledig online,
 • de opnames van de live bijeenkomsten zijn terug te kijken,
 • gedurende de twee maanden ben ik beschikbaar voor vragen en begeleiding.

Inhoud

Dit en meer behandelen we:

Intake 1:1, vóór workshop 1: Wat maakt dat je voor dit programma hebt gekozen? Welke doelen stellen we samen voor jouw deelname? Welke valkuilen kunnen we vooraf ondervangen zodat je het meest uit het programma haalt?

Workshop 1: Wie ben je eigenlijk echt? Wat staat in de weg van het jezelf zijn? Hoe laat je mensen, overtuigingen en gebeurtenissen uit het verleden los? Wat is innerlijk weten en hoe herken je dat?

Workshop 2: Wat is het verschil tussen imago en identiteit? Wat draag je uit? Welke prioriteit geef je jou? Hoe maak je tijd voor jezelf? Bewust en actief leven vs passief en reactief leven.

Workshop 3: Wie ben je in relatie tot anderen? Met wie ga je om en waarom? Hoe merk je dat je onderdeel bent van het geheel? Hoe trek je mensen aan in je leven die bij je passen?

Workshop 4: Hoe kies je blijvend om jezelf topprioriteit te maken? Wat heb je nodig om vanaf nu steeds bewust en vanuit rust jezelf te zijn? Hoe ga je om met tegenslagen? Het leven en jezelf zijn vieren.

Intake 1:1, in te plannen op een door jou gekozen moment: Waar loop je tegenaan? Hoe kan ik je ondersteunen? Samen zoomen we in op wat jou het meest in de weg zit. 

 

Mei-juni 2021

De volgende groep gaat van start in mei 2021. We werken in een kleine groep dus er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plan je gratis en vrijblijvende 1:1 in via www.lolanouwens.com/afspraak om te bespreken of het programma bij je past. 
Heb je een specifieke vraag of wil je dat ik contact met je opneem? Gebruik dan het formulier hier onder.