Samen met Evelien Hoekman en Natasja de Vos organiseer ik Bouw Aan Jezelf: een creatief event waar jij centraal staat. In verschillende workshops onderzoeken we op lichte wijze vragen als: Wie ben ik nou eigenlijk echt? Hoe zien anderen mij? Hoe ben ik in een groep? Hoe ziet mijn droomwereld er uit? We leggen je in de watten met culinaire gerechten en geven je in alle workshops praktische tips waarmee je thuis verder aan de slag gaat.

Op maandag 16 mei zijn we in Nieuwegein, op donderdag 9 juni in Zwolle. Voor meer informatie en de kaartverkoop: www.bouwaanjezelf.nl

Interesse in een eigen Bouw Aan Jezelf event? In overleg kunnen we dit ook organiseren voor jou en je collega’s, familie, vrienden, als alternatief voor een standaard vrijgezellenfeest, et cetera. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Kijk voor meer informatie op: www.bouwaanjezelf.nl.