Boekingen

Openhartig en enthousiast deel ik mijn ervaringen en creatieve ideeën. Als gastspreker, in een jury of bij een Meet&Greet, met een promotiecampagne of bouwwerk.

Samen brengen we kleur in jouw organisatie of evenement.
Download hier een overzicht van het aanbod.

Ander idee? Let me know! Ik hou van brainstormen en denk graag met je mee.

klanten

Samenwerkingen met:

Ik heb onder meer samengewerkt met:

Neem contact op om jouw idee te bespreken!

CONTACT
Ervaringen

Dit zeggen anderen:

Voor de opening van ons instagram museum hebben we Lola gevraagd om content te maken voor social media. Een fijne samenwerking, waarbij enthousiasme en positiviteit de grootste verbindende factor bleek. Lola kijkt met een open blik naar een situatie en weet nét dat andere haakje te vinden dan het voor de hand liggende. Zij weet als geen ander hoe ze kracht uitstraalt en de lol van het leven daarmee te combineren. Haar creativiteit en optimistische karakter maakten de samenwerking tot een feestje!

Lola heeft meegewerkt aan het vervullen van de allerliefste wens van een van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland.

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de wensvervulling heb ik Lola leren kennen als zeer betrokken, creatief en heel enthousiast.  Ze zit vol met leuke ideeën en maakt haar beloftes meer dan waar.

Kortom, het was heel fijn om met Lola samen te werken.

Voor de heropening van The Art of the Brick, de grootste expositie van Lego-kunst ter wereld, hebben we heel fijn samengewerkt met Lola. Het enthousiasme spat er vanaf in alles wat ze doet, heel aanstekelijk en altijd met de glimlach. Ze houdt van out-of-box ideeën, net zoals wij, niets is te gek. Kortom, een te gekke dame!

We hebben Lola gevraagd om in de jury van het Unicef Kinderrechten Filmfestival plaats te nemen en dat heeft ze met veel liefde, plezier en enthousiasme gedaan en dat tot groot genoegen van alle kinderen in Boxtel, de leerkrachten en natuurlijk CultuurBox. Ze heeft zelfs een leuk en inspirerend filmpje gemaakt voor de winnende school!

We hebben Lola ervaren als, betrouwbaar, respectvol, loyaal, professioneel en vooral….BETROKKEN. Dank je wel Lola voor de fijne samenwerking!

We bedachten voor het museum een LEGO-wedstrijd en al gauw ontstond de wens om Lola te vragen voor de jury. Vanaf het eerste contactmoment is de samenwerking fantastisch geweest! Lola bruist van de creativiteit en ze is als geen ander betrokken geweest bij de bouwwedstrijd en alles daar omheen. Een hele fijne en professionele sparringpartner – van begin tot eind – met kennis en expertise.