Gelukt!

Het overzicht van 25 snelle oplossingen bij stress verschijnt binnen enkele minuten in je inbox. Je hebt heel bewust gekozen om stress los te laten. Dat is het begin van een leven in innerlijke rust. Hoe vaker je kiest voor rust, hoe vanzelfsprekender het wordt. Heerlijk!

Ik geloof dat alle veranderingen beginnen met een keuze. Of het nu gaat om het veranderen van je eetpatroon, vinden van een nieuwe baan of verhuizen naar de andere kant van de wereld. Hetzelfde geldt voor je leefstijl. Wist jij dat aanhoudende stress meer dan de helft van de ziektegevallen veroorzaakt? Sommige studies komen zelfs op een percentage van 95%! Door te kiezen voor minipauzes heb je gekozen voor een gezond leven waarbij je alleen stress hebt van, nouja, brand, boeven, boa constrictors – dat soort spul.

Dat jij het overzicht hebt gedownload vertelt mij dat je klaar bent om te kappen met dat gestress. Dankjewel daarvoor. De wereld heeft behoefte aan meer liefdevolle mensen die goed voor zichzelf zorgen ♡ 

Mocht je behoefte hebben aan meer handvatten & oefeningen, kijk dan eens bij de training Gewoon Relaxed. In drie weken leg ik je uit hoe rust weer de standaard wordt in je leven. Steeds vanuit de overtuiging dat jij zelf het beste weet wat voor jou werkt. Er is namelijk geen eenduidige oplossing. Als je twijfelt of het programma past, stuur me dan gerust een berichtje zodat ik met je meedenk.

Laat je me weten hoe je de quick fixes toepast in je dagelijks leven?

We spreken elkaar snel,

Liefs, Lola