100% jij – de basis

Als ik aan jou vraag je voor te stellen, is de kans groot dat je mij vertelt waar je woont, wat voor werk je doet, wie je partner is en hoe je hond heet. Kei leuk en ongetwijfeld waar, maar is het wie je bent? Onze identiteit wordt gelinkt aan anderen en omstandigheden. Het probleem daarmee is dit: omstandigheden veranderen. Je wordt ouder en misschien ziek, kunt te maken krijgen met ontslag of een noodgedwongen verhuizing, relaties verbreken of verliezen. Als zulke externe aspecten van jouw identiteit wegvallen, wie ben je dan nog? Daar draait mijn coaching om: helemaal jezelf zijn en vanuit daar in verbinding staan met anderen.

Neem contact op

Je bent gewend om alles zelf en alleen te doen. Terwijl iedereen om jou heen op jouw support kan rekenen, loop jij jezelf volledig voorbij. De to-do-lijst is nog net zo lang als vorige maand. En de maand daarvoor… en die daarvoor. Soms zou je willen dat je naar een onbewoond eiland kon, even weg van alle mensen en gewoon niks doen.

Het goede nieuws: je hebt geen vakantie nodig om tot rust te komen (sterker nog: waarschijnlijk zou je nu niet eens écht opladen van vakantie). 

Het slechte nieuws? Niemand gaat jou helpen om jouw leven leuker te maken, als jij daar niet zelf 100% voor gaat. Kiezen om zelfverzekerder & relaxter keuzes te maken die jouw dagen badass maken… dat moet je zelf doen.

Als mindset coach help ik je daar bij. Al die informatie over hoe je zogenaamd een perfect leven krijgt, waar je op internet en insta mee doodgegooid wordt? Die mag je achter je laten. We zoeken samen uit wat voor jou werkt en wat niet, op een tempo dat je vol kunt houden, op een manier die duurzaam is.

CONTACT

Coaching traject in het kort

100% jij – de basis, in een notendop:

 • weer terug naar de persoon die je altijd al was
 • we ruimen samen op wat er nog in de weg zit om relaxed jou te zijn
 • periode van drie maanden, volledig online
 • uitgebreide intake en acht 1:1 coaching sessies
 • videotraining Gewoon Relaxed, om direct mee te starten
 • €1.500 (incl. BTW)

Door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven weet ik hoe het is om:

 • je alleen te voelen
 • te worstelen met energiepieken en -dalen
 • onbegrip te ervaren uit je omgeving
 • het gevoel te hebben niet meer te weten wie je bent
 • zoveel stress te hebben dat je bang bent nooit meer te kunnen lachen

Ik weet ook hoe dit om te draaien. Heel veel van jezelf te gaan houden, alle maskers af te doen en in rust te genieten van het leven.

Ik ben doctorandus in communicatie- en informatiewetenschappen en heb jarenlange ervaring met het verzamelen, analyseren en toepassen van informatie. Dat helpt me rust en overzicht te creëren in de wirwar van jouw niet-helpende gedachtes, gewoontes en patronen.

In 2010 specialiseerde ik mij in Gezondheidscommunicatie 2.0. Ik weet hoe ik de voordelen van e-health kan inzetten. Kennis over gezond leven maak ik zo op een toegankelijke manier voor je beschikbaar. 

Vorig jaar rondde ik de opleiding Unique Leading af. De kern van deze coachingsopleiding is ontspannen en bewust je eigen pad kiezen. Dit sluit perfect aan bij mijn filosofie. Want als jij niet jezelf bent, wie dan?

Doorgaan met leven zoals je nu doet lijkt veilig en makkelijk, maar is het niet.

Denk er maar eens over na: er hoeft maar één van die vaste omstandigheden weg te vallen en je gaat wankelen. Plus: stiekem kost het mega veel energie om altijd maar dat stoere, sterke, aardige mens te zijn.

Verandering lijkt eng en moeilijk, maar is het niet.

We nemen kleine stapjes, opnieuw en opnieuw. Op die manier ben je ooit in dit keurslijf geraakt en op die manier kom je er ook weer uit. Jij kiest steeds zelf wat voor je past. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je.

Stuur een bericht, dat is de eerste stap naar het leven dat bij jou hoort. Ik spreek je snel!