1:1 coaching traject

Als ik aan jou vraag je voor te stellen, is de kans groot dat je mij vertelt waar je woont, wat voor werk je doet, wie je partner is en hoe je hond heet. Mooi en ongetwijfeld waar, maar is het wie je bent?Onze identiteit wordt gelinkt aan anderen en omstandigheden. Het probleem daarmee is dit: omstandigheden veranderen. Je wordt ouder en misschien ziek, kunt te maken krijgen met ontslag of een noodgedwongen verhuizing, relaties verbreken of verliezen. Als de externe aspecten van jouw identiteit wegvallen, wie ben je dan nog? Daar draait mijn coaching om: helemaal jezelf zijn en vanuit daar in verbinding staan met anderen.

Plan je kennismaking

Je innerlijke zelf negeren uit zich in onrust en onvrede, angst, stress, perfectionisme en het gevoel dat anderen de regie over jouw leven hebben.

Hoe zou het zijn om dat allemaal los te laten? Om helemaal te leven in het nu, rust te hebben in je hoofd en met beide benen op de grond te staan? Hoe zou het zijn om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en jezelf topprioriteit te maken? Je eigen beste vriend zijn, daar draait dit traject om. In acht sessies kijken we samen naar jouw innerlijke proces – wat gebeurt er in jou – en jouw uitwaartse proces – hoe ben je in relatie tot anderen. Steeds werken we in drie stappen: bewustwording, kiezen wat bij je past en wat niet, dat in de praktijk brengen. Ik ben er voor je, ik spiegel en stel vragen, maar jij doet het. Zodat je alle tools hebt om helemaal, bewust en in rust, jezelf te zijn. Hoe ziet jouw leven er uit als jij alleen nog maar keuzes maakt die bij je passen? Ik kijk er naar uit dit met je te bespreken! Plan hier je gratis kennismaking in:

BOEK EEN VIDEOCALL

“Al na de eerste workshop merkte ik verandering op. Ik ben me veel sneller bewust van mijn innerlijke criticus. Daardoor kan ik deze makkelijk loslaten.”

Hoe zou je leven er uit zien als je helemaal 100% jezelf was?
Als je geen maskers meer had, “dit hoor ik te doen” verleden tijd was en opmerkingen van anderen niet bepaalden hoe jij je de hele dag voelt?

Wie ben ik? gaat over een leven leiden dat bij jou past. In drie maanden leer jij de touwtjes in handen nemen, bewust en vol zelfvertrouwen keuzes maken. Al na de eerste sessie weet je hoe je rust vindt en ruimte maakt voor creativiteit, plezier en persoonlijke groei.

Het is afgelopen met je wegcijferen voor anderen. Stress ruilen we in voor rust en plezier. Ik leg je uit hoe je ongelooflijk veel van jezelf houdt. Pas dan kun je er namelijk écht voor een ander zijn.

Je krijgt één leven. Laat je dat door anderen invullen?
Of kies je voor jezelf?

Dit is een individueel traject, afgestemd op jouw wensen en aangepast naar jouw situatie. De sessies kunnen in persoon of online plaats vinden.

“De maatschappij verwacht veel, ik was heel de dag bezig aan die verwachtingen te voldoen. Dankzij de coaching van Lola ben ik dichter tot mezelf geraakt en neem ik belangrijke beslissingen met gemak. Steeds kies ik wat bij mij past. Daardoor zit ik goed in mijn vel en ben ik mezelf.”

Door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven weet ik hoe het is om:

  • je alleen te voelen
  • te worstelen met energiepieken en -dalen
  • onbegrip te ervaren uit je omgeving
  • het gevoel te hebben niet meer te weten wie je bent
  • zoveel stress te hebben dat je bang bent nooit meer te kunnen lachen

Ik weet ook hoe dit om te draaien. Heel veel van jezelf te gaan houden, alle maskers af te doen en in rust te genieten van het leven.

Ik heb een masterdiploma in Communicatie- en Informatiewetenschappen en jarenlange ervaring met het verzamelen, analyseren en toepassen van informatie. Dat helpt me heel duidelijk aan jou over te brengen wat er precies voor nodig is om ‘lekker jezelf’ te zijn.

In 2010 specialiseerde ik mij in Gezondheidscommunicatie 2.0. Ik weet hoe ik de voordelen van e-health kan inzetten. Kennis over gezond leven maak ik op een toegankelijke manier beschikbaar.

Persoonlijke groei houdt nooit op. Daarom volg ik op dit moment de opleiding Unique Leading. De kern van deze coachingsopleiding is helemaal je unieke zelf zijn. Dit sluit perfect aan bij mijn filosofie. Want als jij niet jezelf bent, wie dan?

In tegenstelling tot wat in de maatschappij gezegd wordt is jezelf zijn niet moeilijk of zwaar of ingewikkeld. Het is juist licht!

“Een verademing”- aldus één van de deelnemers van Lekker Jezelf.

Gaan we samen aan de slag?

In dit 1:1 traject gaan wij samen aan de slag. In het programma Lekker Jezelf werk je in een groep en grotendeels zelfstandig aan het vinden van rust en maken van je eigen keuzes. De filosofie is in beide programma’s hetzelfde. Twijfel je welke van de twee het beste bij je past? Plan een gratis videocall in zodat ik met je mee denk.

Liefs, Lola