Hi, ik ben Lola,

Coach, trainer en cheerleader. Een beetje een hippie. Ambassadeur voor liefde & vrijheid & zelfexpressie. ENFP, vragensteller, denker, vata, 22/4, maagd-tweelingen. Vol ideeën, er is altijd een project gaande. Je kunt met mij in een speeltuin spelen en filosoferen over het leven. Ik lach veel en huil soms ook. Draai de hele dag muziek. 

Door steeds bewust keuzes te maken die bij me passen, heb ik na een aantal flinke tegenslagen mijn onbezorgdheid teruggevonden. Ik wens dat ook voor jou: een licht en liefdevol leven, waarin je helemaal 100% je unieke fantastische zelf kunt zijn.

Het maakt me niet uit wat je hebt meegemaakt of in welke omstandigheden je zit. Ik wil weten wie je bent. Waar word je blij van, wat maakt je kwaad? Wat heb je nodig om vanaf nu elke dag jóuw leven te leiden? Niet dat van een ander, niet ‘zoals het hoort’. 

Ontspannen lekker jezelf zijn en vanuit daar in verbinding staan met alles dat is. Weten wie je bent en dan gewoon relaxed genieten van dit prachtige, kostbare leven. Zullen we daar samen voor gaan?

Liefs,
Lola

Ik kijk er naar uit van je te horen!

Laat een bericht achter