Groepsprogramma Lekker Jezelf

Als mensen jou omschrijven gebruiken ze steevast het woord ‘zorgzaam’. Er voor anderen zijn vind jij een vanzelfsprekendheid. Jouw eigen plannen en wensen? Die komen op de tweede plaats. Of de derde, tiende, honderdste. Als je heel eerlijk naar jezelf bent, weet je dat dit zo niet langer gaat. Maar hoe laat je die stress, zorgen en altijd aanwezige gedachten los? Dat is waar ik om de hoek kom kijken. Ik leer je hoe je rust vindt en kei veel van jezelf gaat houden. Na het volgen van Lekker Jezelf is het vanzelfsprekend dat jij op de eerste plaats komt!

Als jij het tijd vindt om:

 • die stemmetjes in je hoofd stil te krijgen
 • te stoppen met streng zijn voor jezelf
  (dag perfectionisme!)
 • afstand te nemen van energiezuigende mensen 
 • gebeurtenissen uit het verleden te accepteren en vooruit te kijken 

en je wil nu eindelijk eens:

 • leren hoe je loslaat 
 • tijd hebben voor leuke dingen en rust
 • mensen en situaties aantrekken die bij je passen 
 • vertrouwen op je eigen keuzes
 • trots zijn op wie je bent

Doe dan mee met het groepsprogramma Lekker Jezelf. In drie maanden leer je loslaten wat niet meer bij jou past en hoe je helemaal lekker jezelf bent. Dat doen we online (fijn & makkelijk vanuit je eigen omgeving) en in een groep (veel contact met gelijkgestemden). Je krijgt een werkboek met oefeningen, zodat je wat je geleerd hebt meteen in de praktijk kunt brengen. Weg stress en piekeren, welkom rust en plezier!

“Al na de eerste workshop merkte ik verandering op. Ik ben me veel sneller bewust van mijn innerlijke criticus. Daardoor kan ik deze makkelijk loslaten.”

Hoe zou je leven er uit zien als je helemaal 100% jezelf was?
Als je geen maskers meer had, “dit hoor ik te doen” verleden tijd was en opmerkingen van anderen niet bepaalden hoe jij je de hele dag voelt?

Lekker Jezelf gaat over een leven leiden dat bij jou past. In drie maanden leer jij de touwtjes in handen nemen, bewust en vol zelfvertrouwen keuzes maken. Al na de eerste bijeenkomst weet je hoe je rust vindt en ruimte maakt voor creativiteit, plezier en persoonlijke groei.

Het is afgelopen met je wegcijferen voor anderen. Stress ruilen we in voor rust en plezier. Ik leg je uit hoe je ongelooflijk veel van jezelf houdt. Pas dan kun je er namelijk écht voor een ander zijn.

Je krijgt één leven. Laat je dat door anderen invullen?
Of kies je voor jezelf?

Doe mee met Lekker Jezelf: omdat je er klaar voor bent jouw eigen topprioriteit te zijn.

Het programma is volledig online en bestaat uit live bijeenkomsten, een digitale leeromgeving, werkboek en toegang tot besloten online community.

De volgende groep start in februari 2022. Er is nog plek. Voorafgaand aan aanmelding plannen we een kennismaking in, zodat we zeker weten dat we matchen en dit programma bij je past. Hier check je mijn agenda. Staat daar geen gelegenheid tussen? Mail even naar info@lolanouwens.com, plannen we samen wat in.

“ “Ik heb echt super veel geleerd. Het is natuurlijk uiteindelijk ook echt makkelijker om jezelf te zijn, duh.”

Dit programma is voor jou als jij:

 • vaak twijfelt
 • het gevoel hebt dat je door anderen als een balletje door een flipperkast heen en weer wordt geschoten
 • een agenda hebt die vol staat met afspraken en to-do’s voor anderen en geen tijd hebt om een boek te lezen 
 • meestal bang bent om het ‘verkeerd’ te doen 
 • alleen met muziek durft mee te zingen als er niemand in de buurt is

Of als jij:

 • zingeving mist in je leven
 • theoretisch weet wat (niet) bij je past, maar het lastig vindt om dit in de praktijk te brengen
 • heel veel stress ervaart 
 • geen flauw idee hebt wie je eigenlijk bent 
 • het gevoel hebt dat je altijd op je tenen moet lopen 

“De maatschappij verwacht veel, ik was heel de dag bezig aan die verwachtingen te voldoen. Dankzij de coaching van Lola ben ik dichter tot mezelf geraakt en neem ik belangrijke beslissingen met gemak. Steeds kies ik wat bij mij past. Daardoor zit ik goed in mijn vel en ben ik mezelf.”

Door ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven weet ik hoe het is om:

 • je alleen te voelen
 • te worstelen met energiepieken en -dalen
 • onbegrip te ervaren uit je omgeving
 • het gevoel te hebben niet meer te weten wie je bent
 • zoveel stress te hebben dat je bang bent nooit meer te kunnen lachen

Ik weet ook hoe dit om te draaien. Heel veel van jezelf te gaan houden, alle maskers af te doen en in rust te genieten van het leven.

Ik heb een masterdiploma in Communicatie- en Informatiewetenschappen en jarenlange ervaring met het verzamelen, analyseren en toepassen van informatie. Dat helpt me heel duidelijk aan jou over te brengen wat er precies voor nodig is om ‘lekker jezelf’ te zijn.

In 2010 specialiseerde ik mij in Gezondheidscommunicatie 2.0. Ik weet hoe ik de voordelen van e-health kan inzetten. Kennis over gezond leven maak ik op een toegankelijke manier beschikbaar.

Eerder dit jaar rondde ik de opleiding Unique Leading met succes af. De kern van deze coachingsopleiding is helemaal je unieke zelf zijn. Dit sluit perfect aan bij mijn filosofie. Want als jij niet jezelf bent, wie dan?

In tegenstelling tot wat in de maatschappij gezegd wordt is jezelf zijn niet moeilijk of zwaar of ingewikkeld. Het is juist licht!

“Een verademing”- aldus één van de deelnemers van Lekker Jezelf.

Gaan we samen aan de slag?

In dit programma werk je in een groep en grotendeels zelfstandig aan het vinden van rust en maken van je eigen keuzes. In het individuele traject Wie ben ik eigenlijk? gaan wij samen aan de slag. De filosofie is in beide programma’s hetzelfde. Twijfel je welke van de twee het beste bij je past? Plan een gratis videocall in zodat ik met je mee denk.

Liefs, Lola

Mijn website krijgt momenteel achter de schermen een update wat betreft inhoud & prijzen van de verschillende programma’s. Vandaar dat nog niet alle informatie hier te vinden is. Meer weten? Stuur me een mailtje, plan een kennismaking in of schrijf je in voor m’n wekelijkse mailtjes om op de hoogte te blijven. Liefs!