Wat kan ik voor je betekenen?

Krachtig, bewust en in rust 100% lekker jezelf zijn. In kleur en met creativiteit van het leven genieten. Dat staat voor mij centraal. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hi, ik ben Lola.

Ik leer zorgzame mensen zichzelf – zonder schuldgevoel – op nummer 1 zetten. Daar wordt hun leven leuker en relaxter van. Plus, je bent fantastisch, waarom zou je niet goed voor jezelf zorgen?!

Wat kan ik voor je betekenen?

zo kunnen we samen aan de slag:
meer lezen
meer lezen
meer lezen

In elk traject sta jij centraal. In tegenstelling tot veel coaches en psychologen ga ik er van uit dat er he-le-maal niks mis is met je. Als objectieve luisteraar leg ik verbanden die je zelf niet meer ziet en stel ik vragen die je aan het denken zetten. Zo creëer jij overzicht in de chaos in je hoofd en leer je kei veel van jezelf houden.Weten wie je bent en dan relaxed genieten van een leven dat 100% bij jou past – zullen we daar voor gaan?

Liefs, Lola
Ervaringen

Dit zeggen anderen:

Voor de opening van ons instagram museum hebben we Lola gevraagd om voor content te maken voor social media. Een fijne samenwerking, waarbij enthousiasme en positiviteit de grootste verbindende factor bleek. Lola kijkt met een open blik naar een situatie en weet nét dat andere haakje te vinden dan het voor de hand liggende. Zij weet als geen ander hoe ze kracht uitstraalt en de lol van het leven daarmee te combineren. Haar creativiteit en optimistische karakter maakte de samenwerking tot een feestje!

“Al na de eerste workshop merkte ik verandering op. Ik ben me veel sneller bewust van mijn innerlijke criticus. Daardoor kan ik deze makkelijk loslaten.”

“Ik heb mezelf altijd gezien als een gesloten persoon. Zo ben ik nu eenmaal, dacht ik. Nu weet ik dat ik er voor kan kiezen om mensen te vertrouwen. Het lucht op om te delen wie ik ben en wat ik wel of niet prettig vind. Het maakt mijn leven een stuk gemakkelijker.”

“De maatschappij verwacht veel, ik was heel de dag bezig aan die verwachtingen te voldoen. Dankzij de coaching van Lola ben ik dichter tot mezelf geraakt en neem ik belangrijke beslissingen met gemak. Steeds kies ik wat bij mij past. Daardoor zit ik goed in mijn vel en ben ik mezelf.”

Waar wil je meer over weten?

Kies welk programma bij je past: